Авто від Avis - чудовий вибір для бізнесу

Авто в лізинг має переваги перед кредитом

Авто від Avis - чудовий вибір для бізнесу

Якщо вам потрібен автомобіль на довготривалий термін, можете взяти авто в лізинг, такий варіант має низку переваг у порівнянні зі звичайним кредитом. Компанія Avis пропонує прозорі умови лізингу, які відкривають багато перспектив перед фізичними особами та підприємствами.

Авто в лізинг від AVIS: дешевше, простіше, швидше

Компанія AVIS надає авто в лізинг у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі та в деяких інших українських містах. Юридичним особам доступний оперативний лізинг, який передбачає надання клієнту транспортного засобу на строк від півтора до чотирьох років. Замовник вибирає будь-який автомобіль для свого автопарку з усіх можливих варіантів у автодилерів.

Лізингоодержувач (той, хто бере авто у лізинг) користується автомобілями в лізинг, сплачуючи щомісячні платежі. Він не стає власником автомобіля, тому після завершення строку лізингу авто повертається до лізингодавця, а замовник може вибрати інший транспортний засіб або викупити його.

Купити авто в лізинг вигідно підприємствам, яким транспорт потрібен для виконання певних робочих завдань. Крім того, це чудовий варіант для людей, які не хочуть багато років їздити на одному й тому ж автомобілі, але не мають коштів, щоб постійно купувати нові машини.

Лізинг автомобілів від AVIS вигідний з декількох причин:

За бажання клієнт може вибрати розширені індивідуальні умови лізингу та отримати безплатне ремонтне обслуговування, адміністрування витрат пального тощо. Лізинг варто відрізняти від довготривалої оренди авто, яка можлива на строк не більше одного року.

Вигідні умови для авто в лізинг від AVIS: як вибрати найкращу пропозицію

Щоб вибрати найкращий варіант лізингу авто в Україні, ви маєте перед підписанням договору дати відповіді на наступні питання:

  1. на який строк вам потрібен автомобіль;
  2. які завдання ви плануєте вирішувати за допомогою авто – особисті справи чи робочі цілі;
  3. скільки коштів ви можете витратити на лізинг;
  4. чи потребуєте ви повного обслуговування, отримання інших додаткових послуг.

Перед підписанням лізингового договору ми обов’язково консультуємо кожного клієнта щодо умов співпраці з нами. Тільки після узгодження індивідуальних умов та надання пакета документів, підписується договір та видається автомобіль у користування на зазначений період.

Економія грошей та часу: як лізинг авто допоможе досягти успіху

Лізинг авто від AVIS – чудова можливість для досягнення успіху в бізнесі. Послуга має наступні переваги для юридичних осіб:

Продаж авто після лізингу – це можливість купити автомобіль у лізингодавця після завершення строку договору. Компанія AVIS є власником авто, у нас можна придбати його за бажанням. Лізинг авто дуже популярний у світі, 30% автомобілів у Європі отримані в лізинг. Українці також можуть долучитися до цього популярного варіанту завдяки компанії AVIS.

Mail