Трейд-ін [Trade-In] при купівлі авто в Україні: чи вигідно?

Трейд-ін [Trade-In] при купівлі авто в Україні: чи вигідно?

У житті кожного автомобіліста настає момент, коли виникає бажання продати власну машину та придбати новішу модель. Вигідним варіантом у цьому випадку може бути послуга «Трейд-ін», яка набирає популярності серед власників автівок в Україні. Вона допомагає не затримуватися в статусі пішохода, швидше сісти за кермо нового авто.

Що таке трейд-ін автомобіля?

Трейд-ін автомобілів — програма, що дозволяє обміняти стару автівку на нову з доплатою різниці у вартості. Послугу активно надають автосалони, адже вона дозволяє їм значно розширити коло клієнтів. Також її можна отримати в компанії, що пропонує лізинг авто.

Варіанти обміну для власників транспортних засобів:

Автомобіль через трейд-ін у країнах США чи Європи — досить популярна послуга. Дилер може придбати там автівку за зниженою ціною, тому має можливість швидко та вигідно для всіх учасників оборудки продати її. В Україні програма інтенсивно діє у великих містах, де спостерігається великий обіг на автомобільному ринку.

Компанії, що надають таку послугу, як довгострокова оренда авто, часто пропонують також трейд-ін б/у автомобілів, які можна придбати на заміну своєї старої машини. В AVIS Leasing в наявності сучасні моделі за приємними цінами.

Трейд-ін [Trade-In] при купівлі авто в Україні: чи вигідно?

Здача авто в трейд-ін: чи вигідно це в Україні?

Перш ніж визначити, що таке український трейд-ін автомобілів, чи вигідно придбати таку машину, розглянемо, як це працює. Тож, якщо ви вирішили обміняти свою автівку, процес відбуватиметься за наступним алгоритмом:

  1. Звернення в обраний автосалон.
  2. Проведення фахівцями діагностики та оцінки вартості автомобіля.
  3. Компенсація різниці між вартостями старого авто та нової моделі.
  4. Отримання придбаного транспортного засобу у своє володіння.

Варто зазначити, що не кожну машину автосалони можуть прийняти до програми. У випадку неякісно проведеного ремонту, значного віку, невирішених митних питань або проблем з документацією фахівці можуть відмовити клієнту в послузі трейд-ін автомобілів. За відсутності даних нюансів у власників автівок є можливість швидко поміняти стару модель на нову бажану.

Якщо вас цікавить довгострокова оренда авто або придбання автомобілів після лізингу, звертайтеся до спеціалістів AVIS Leasing. Компанія працює не тільки з юридичними особами, а й з усіма громадянами, що мають бажання взяти в оренду машину.

Чому не варто боятися купівлі автівок після лізингу в AVIS Leasing:

Компанія AVIS Leasing є надійним партнером для фізичних та юридичних осіб вже 25 років. У автопарку до послуг клієнтів знаходиться велика кількість сучасних моделей на будь-який смак та бюджет. Крім того, для зручності орендарів представлено 450 сервісних станцій по всій Україні для своєчасного та фахового обслуговування автомобілів.

Mail