Електрокари у прокат для екологічного пересування

Електрокари у прокат для екологічного пересування

Бажання піклуватись про довкілля та зменшити викиди вихлопних газів у атмосферу призвело до зростання популярності прокату електрокарів. Сьогодні кожен поважаючій себе автомобільний бренд розробив власну модель автомобіля з електричним двигуном. Якщо ви хочете спробувати для себе цю категорію авто, але не маєте бажання чи коштів для повноцінної покупки, можете взяти електромобіль в лізинг.

Електромобільна революція: переваги прокату електрокарів 

Прокат авто з категорії електрокарів має наступні переваги перед  автомобілями з бензиновими чи дизельними двигунами:

Оренда електрокара у Києві та інших українських містах – процедура зі зручним та швидким оформленням. Вона дає змогу користуватись якісними електромобілями будь-який період часу, максимально ознайомитись з їхніми можливостями та на практиці оцінити переваги використання.

Заряджайся у мандрівках: електрокари на прокат як зручний і екологічний варіант

Можливості електромобілів постійно зростають, адже виробники оснащують моделі покращеними варіантами електродвигунів та вдосконалюють технології. Якщо раніше взяти у прокат електрокар було доцільно лише для пересування містом на короткі дистанції, то зараз на них можна проїхати сотні кілометрів на одному заряді батареї.

прокат електрокарів

Електрокари в лізинг приватним особам: екологічно і вигідно

Авто в лізинг приватним особам включає наступні послуги:

  1. оформлення страховки на автомобіль;

  2. повне технічне обслуговування лізингодавцем;

  3. зручне та прозоре укладання договору;

  4. вибір між новими моделями електрокарів у автопарку.

Вартість прокату електрокарів у Києві попередньо розраховується менеджером, залежить від комплектації та технічних характеристик вибраної моделі електромобіля. Спробувати керування електрокаром може кожен українець.

За бажання клієнта електрокар в лізинг можна отримати і вживаним, місячні платежі за такий автомобіль будуть нижчими. Після завершення лізингової угоди, автомобіль можна повернути в лізингову компанію або викупити його за остаточною вартістю. Компанія Avis Leasing пропонує лише сертифіковані транспортні засоби, які раніше не були у інших власників, проходили регулярне технічне обслуговування.

У каталозі AVIS Leasing ви можете ознайомитись з повним переліком доступних електромобілів, їхніми технічними характеристиками та кінцевою вартістю. За потреби менеджер надасть повну консультацію, розповість про правила та можливості лізинг авто, його переваги.

Mail